Aperitiv de broccoli cu ardei iute, usturoi şi fulgi de migdale

 

Această reţeta este ideală pentru perioada Paştelui pentru persoanele care vor să menţină un regim echilibrat şi în perioada sărbătorilor. Pentru a evita crizele biliare, indigestiile, pancreatita acută şi arsurile gastrice trebuie limitat consumul de alimente grase şi alimente cu un conţinut ridicat de aditivi alimentari.

23.4.2013

Ingrediente: 

-          2 căpăţâni de broccoli;

-          4 căţei de usturoi;

-          1 ardei iute roşu;

-          2 linguri fulgi de migdale;

-          1 linguriţă ulei de măsline.

Mod de preparare:

Se pun 2 litri de apă cu un praf de sare la fiert. Când începe să clocotească se adaugă bucheţelele de broccoli şi se lasă  să fiarbă timp de 5 minute, după care se scot şi se clătesc sub jet de apă rece.

Într-o tigaie încinsă se călesc usturoiul şi ardeiul iute (fară sâmburi) într-o linguriţă de ulei de măsline până  când usturoiul începe să se rumenească. Se adaugă bucheţelele de broccoli şi se mai lasă pe foc 2 minute.

Se decorează cu fulgi de migdale prăjiţi.

Poftă bună!!

Comentarii

comentarii: 0 | ultimul: 1.1.1 0:00:00

Alătură-te discuţiei

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook