Drob vegetarian

Această reţeta este ideală pentru perioada Paştelui pentru persoanele care vor să menţină un regim echilibrat şi în perioada sărbătorilor. Pentru a evita crizele biliare, indigestiile, pancreatita acută şi arsurile gastrice trebuie limitat consumul de alimente grase şi alimente cu un conţinut ridicat de aditivi alimentari.

25.4.2013

Ingrediente:

-          2 vinete mari;

-          300 g ciuperci proaspete;

-          1 dovlecel;

-          1 legatură mărar;

-          1 legatură pătrunjel;

-          4 fire ceapă verde;

-          4 fire usturoi;

-          6 linguri griş;

-          5 ouă;

-          2 linguriţe ulei de măsline;

-          Sare, piper.

Mod de preparare:

Pentru început se pun 2 litri de apă cu un praf de sare la fiert. Legumele se spală şi se taie  cubuleţe. Vinetele cuburi mari, iar dovlecelul şi ciupercile, mărunţel.

Când apa a dat în clocot, se opăresc vinetele  apoi se lăsă într-o sită la scurs. Când s-au răcit cumplet se storc bine până se elimină toată apa.

Într-un bol se amestecă toate legumele şi verdeaţa tocate mărunt cu 4 din cele 5 ouă, grişul, sarea  şi piperul.

Tava se unge cu puţin ulei de măsline si se tapetează cu griş.

Toată compoziţia se pune în tavă, la suprafaţă se toarnă oul bătut şi se stropeşte cu puţin ulei de măsline.

Tava se introduce în cuptorul încins şi se lasă la foc mediu aproximativ 40 minute.

Poftă bună!

Comentarii

comentarii: 0 | ultimul: 1.1.1 0:00:00

Alătură-te discuţiei

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook