Rezolvă problema balonării

Balonarea  reprezintă mărirea în volum a intestinului, mărire cauzată de gazele care se formează  în urma digestiei.  Balonarea poate duce la disconfort abdominal, umflături, dureri abdominale.

 

29.4.2013

Acumularea de gaze în intestine este normală, însă atunci când balonarea  persistă  şi este asociată cu dureri, poate fi vorba de o complicaţie de natură patologică.

Cele mai multe cazuri de balonare sunt legate de  o   alimentaţie incorectă.  În acest caz ameliorarea simptomelor se poate face doar prin câteva schimbări în rutina de zi cu zi. De exemplu: o dietă bogată în fibre alimentare, evitarea băuturilor carbogazoase, evitarea alimentelor precum: fasolea, ceapa, ridichile.

Uneori cauzele pot fi mai serioase: intestin iritabil, cancer ovarian, intoleranţă la lactoză, stres, anxietate, alergii alimentare, parazitoze, etc.

Degasil  îmbunătăţeşte confortul intestinal şi abdominal prin prevenirea sau reducerea disconfortului legat de acumularea de gaz la nivel abdominal.

Simeticona este un agent antispumare folosit din 1954 în procedurile endoscopice, pentru a îndepărta formațiunile mici de gaz care opturau vizibilitatea atunci cand aerul se amesteca cu lichidul biliar.

Simeticona, substanţa activă din Degasil, este un ingredient activ inert din punct de vedere fiziologic. Ea acționează prin reducerea tensiunii de suprafață a bulelor de aer aflate în sistemul gastrointestinal, determinându-le să se spargă. Simeticona nu este absorbită în organism și astfel este considerată o substanță foarte sigură.

Degasil  este un produs usor de administrat. Datorită concentraţiei mari pe capsulă este suficientă administrarea a 2 capsule zilnic, după fiecare masă principală (prânz și/sau cină).

Exercițiile fizice pot ajuta la eliberarea hormonilor care îmbunătăţesc  activitatea intestinului. Conexiunea între exercițiu și digestie este un lucru bine ştiut încă din cele mai vechi timpuri aşa că după fiecare masă copioasă este mereu binevenită o plimbare.

Alexandra Gainusa

Consultant Walmark 

 

Comentarii

comentarii: 4 | ultimul: 13.5.2013 9:15:36

 • 13.5.20139:15:36

  RE: educatie medicala,remedii.......

  Stimata doamna,Se recomanda evitarea bauturilor carbgazoase precum si bauturile ...

 • 13.5.20138:16:18

  RE: vreau sa stiu

  Stimata doamna,Pentru balonare va recomandam produsul Degasil, cate 2 capsule zi...

 • 10.5.201321:37:53

  educatie medicala,remedii.......

  referitor la acest subiect.....mai trimiteti informatii.remedii.diete.pt a ameli...

 • 10.5.201317:21:32

  vreau sa stiu

  ma inbalonez foarte tare si am dureri de cap atunci cand ma inbalonez ce as pute...

Alătură-te discuţiei

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook