Pui cu lămâie, orez şi anghinare

Această reţetă este una uşoară, ideală în perioada de detoxifiere a organismului mai ales datorită conţinutului de anghinare. Anghinarea este cunoscută încă din cele mai vechi timpuri ca fiind o plantă care ajută organismul în procesul de detoxifiere a ficatului, accelerând eliminarea colesterolului şi a toxinelor. 

9.5.2013

Ingrediente:

1 piept de pui dezosat, mare,  tăiat în fâşii
2 căni ceapă tocată
1 ceaşcă ardei roşu tocat
2 ceşti de orez instant
¼  ceaşcă suc proaspăt de lămâie
¼  linguriţa de sare
¼  linguriţă piper negru
400 ml supă de pui
400 g inimi de anghinare
2 linguri de brânză rasă

Mod de preparare:

Carnea de pui, ceapa tocată şi ardeiul se călesc timp de 5 minute  într-un wok. După 5 minute se adaugă orezul, lămâia, sare, piper şi supa de pui. Se acoperă şi se lasă la foc mic timp de 15 minute sau până când orezul este fraged.

Se adaugă şi anghinarea, se fierbe 1 minut.

Se presară cu brânză şi se serveşte caldă.

Poftă bună!!

Comentarii

comentarii: 0 | ultimul: 1.1.1 0:00:00

Alătură-te discuţiei

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook