Salată de fasole boabe şi varză murată

Varza murată este extrem de bogată în probiotice. De asemenea aceasta conţine vitaminele A, B, E şi C. Fasolea este o importantă sursă de fibre şi proteine. Această reţetă ajută la menţinerea unui tranzit intestinal normal şi la menţinerea florei intestinale benefice.

14.5.2013

Ingrediente:

-2 pahare de fasole boabe fiartă;

-varză murată (în cantitatea dorită);

-o ceapa roşie;

-pătrunjel proaspăt, tocat mărunt;

-sare şi piper;

-boia dulce;

-cimbru uscat;

-2 linguri de ulei de măsline.

Mod de preparare:

Varza se taie fideluţă şi se căleşte alături de ceapa tăiata cuburi într-o tigaie cu 2 linguri de ulei încins. Cele două se călesc până când varza prinde o culoare aurie. Se adaugă fasolea boabe, se condimentează cu sare, piper, boia, cimbru. Se amestecă şi se opreşte focul. Se serveşte caldă alături de pâine prăjită.

Poftă bună!!

Comentarii

comentarii: 0 | ultimul: 1.1.1 0:00:00

Alătură-te discuţiei

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook