Smoothie pentru detoxifierea ficatului

Varza kale este bogată în vitamine (A, B12, K) şi minerale (zinc, fier, calciu, potasiu, fosfor). Varza kale este săracă în calorii şi usor de digerat.  Sfecla roşie conţine potasiu, acid folic, fier,  vitamine (A, B, C, PP).  170 de grame de sfeclă conţine aproximativ 75 de calorii. Ghimbirul este un condiment puternic cu multiple utilizări atât în arta culinară cât şi în medicină. Acesta are proprietăţi afrodiziace, tonifiante, antitoxice, antitusive.

Datorită compoziţiei acest suc este recomandat ca adjuvant în detoxifierea ficatului ajutându-l să distrugă grăsimile depozitate. 

8.7.2013

Ingrediente:


½  varză Kale
¼ cană pătrunjel
1 sfeclă mică
1 măr
1 lămâie decojită
½ bucată de ghimbir proaspăt
1 lingură seminţe de chia


Apă până la consistenţa dorită

Mod de preparare:

Ingredientele se mixează împreună într-un blender.

Comentarii

comentarii: 0 | ultimul: 1.1.1 0:00:00

Alătură-te discuţiei

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook