Sfaturi de sărbatori!

In perioada sărbătorilor suntem tentaţi să facem excese. Pentru a avea parte de un Crăciun lipsit de  evenimentele neplăcute vă oferim câteva sfaturi.

23.12.2013

1. In aceasta perioada oamenii tind să manance alimente nesanătoase (carne prajită, dulciuri, alimente bogate în grasimi).  Incercaţi pe cat posibil să limitaţi consumul acestor alimente. Totodată este foarte important ca alimentele achizitionate să fie proaspete, iar produsele din carne sa fie avizate sanitar-veterinar.

2. Alcoolul consumat în exces poate avea efecte negative asupra organismului (dureri de stomac, afecţiuni ale ficatului). Alcoolul afectează fiecare persoană în mod diferit. Factori precum vârsta, greutatea, tipul de bautură, etc pot influenţa nivelul de alcool în sânge.  Chiar daca efectele sunt de scurtă durată este bine să evitam conducerea autovehicolelor în stare de ebrietate. Acest lucru vă poate feri de situaţii periculoase atat pe dumneavoastră cât şi pe cei dragi.

3. Diareea şi vărsaturile sunt frecvente pe parcursul  sezonului festiv. Uneori acestea pot fi cauzate de intoxicaţii alimentare. Pentru a evita acest lucru acordaţi o  importanţă deosebită igienei alimentare (nu depozitati alimentele crude  alaturi de cele gatite, setati frigiderul la o temperatura optima, asiguraţi-vă că alimentele sunt proaspete şi gatite corespunzator). Daca suferiţi de aceste simptome adresaţi-vă medicului sau farmacistului, consumaţi multe lichide şi alimente uşor de digerat (supă, orez, pâine).

Degasil este un produs unic prin concentraţia sa de simeticonă (257.5 mg/cps). Simeticona, substanţa activă din Degasil, este un ingredient activ inert din punct de vedere fiziologic. Ea acţionează prin reducerea tensiunii de suprafaţă a bulelor de aer aflate în sistemul gastrointestinal, determinându-le să se spargă. Simeticona nu este absorbită în organism şi astfel este considerată o substanţă foarte sigură. Degasil îmbunătăţeşte confortul intestinal şi abdominal prin prevenirea sau reducerea disconfortului legat de acumularea de gaz la nivel abdominal.

4.  Inainte de a împodobi bradul sau de a orna casa este bine să testati instalaţiile de brad. Dacă acestea sunt vechi şi uzate înlocuiţi-le cu unele noi. Pentru a evita un incendiu nu supraincarcati prizele si nu lasaţi instalaţia aprinsă pe timpul nopţii. Nu lăsaţi la îndemana copiilor obiecte decorative mici sau obiecte decorative din materiale ce nu  indeplinesc normele de sigurantă.

5. Şi iarna facem sport!! Exerciţiile regulate te fac să te simţi mai energic, menţin silueta şi influenţează în mod pozitiv starea de spirit.

Crăciun Fericit!!

Alexandra Găinuşă

Consultant Walmark

Comentarii

comentarii: 0 | ultimul: 1.1.1 0:00:00

Alătură-te discuţiei

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook