Comentarii - Sfaturi practice pentru evitarea gripei

Organismul uman şi nu numai, este supus permanent "atacurilor" a milioane de duşmani invizibili. Viruşi, microbi, fungi, dar şi radiaţii, subsţante chimice, fum ne atacă zilnic, pe fiecare dintre noi. Rezistăm datorită sistemului nostru imunitar, care ne protejează. Arsenalul nostru de luptă în faţa invadatorilor este foarte puternic şi extrem de complex...

 

Transmite un mesaj

 • foarte bun

  26.5.2010 14:43:48 MARIANA
  Intradevar Minimartieni este foarte bun, majoritatea persoanelor fiind multumite de el.Majoritatea produselor precum si Minimartieni se consuma pe timp de 3 luni dupa care se i'a o pauza de 3 luni dupa care se rencepe tratamentul daca este nevoie.Acum depinde cu se simte baietelul daca este nevoie poate rencepe tratamentul cand vrea daca nu nu este obligatoriu continuarea lui .Insa daca reincepeti tratamentul v-as sfatui sa nu-l intrerupeti pe termen de 3 luni decat dupa pentru ca fiecare flacon are 30 sau 60 de capsule cel cu 30 de capsule tine exact o luna acestea find administrate o capsula pe zi iar cele cu 60 de capsule tin doua luni la fel fiind administrate o capsula pe zi.
 • wlei

  26.5.2010 14:36:35 MARIANA
  Probabil a fost o simpla greseala si au uitat sa i-a in considerare si codurile de bare.Nu nu este o minciuna eu am trimis si mi-au aparut , in scurt timp va vor aparea si dumneavoastra.
 • wlei

  14.3.2010 17:32:17 AURA
  Buna seara .Am si eu aceiasi intrebare ,ca majoritatea membrilor ;de ce nu miau aparut wlei in cont nici acum dar comada am primito fiind trimise in acelasi plic si comanda si codurile de bare va as ruga sa-mi spuneti de ce nu miau aparut wlei incont(sau este o minciuna cu trimiterea codurilor de bare).
 • foarte bun

  1.3.2010 23:55:58 Ramona
  Dupa ce i-am administrat fiului meu de 3 ani si jumatate Minimarţieni IMUNACTIV, i-a venit pofta de mancare, s-a implinit mai bine..are acum 15 kg si este inaltut.. Acum am luat o pauza...cam in ce conditii putem relua si dupa cat timp? Multumesc.

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook