Comentarii - Sfaturi pentru toamnă de la medicul Clubului Sănătăţii

Odată cu înaintarea în vârstă seinstalează diminuarea ireversibilă a volumului ţesutului cerebral, însoţită de reducerea capacităţii intelectuale. Este bine să prevenim apariţia acestor modificări de la nivel cerebral prin asigurarea unei circulaţii sangvine normale şi a suportului nutritive pentru celulele nervoase.

 citeste mai mult. 

 

Gerald Flintoacă-Filip

Consultant Walmark

Transmite un mesaj

 • am dureri mari de picior

  30.1.2013 11:51:41 magdalena
  Buna ziua am virsta de 53 ani si ma confrunt cu dureri mari la piciorul drept de la genunchi in sus catre sold si spate am facut tratament si cu artrostop cu injectii si fizioterapie mi a trecut o perioada si acuma iar a aparut dureri mari ,va rog sa mi dati un sfat ce pot sa mai iau am inceput iarasi cu artrostop ......multumesc .
  • RE: am dureri mari de picior

   30.1.2013 13:43:20 Alexandra Gainusa - Consultant medical
   Stimata doamna,

   Va recomand produsul ArtroStop Rapid + pentru ameliorarea simptomelor si diminuarea senzatiilor de disconfort. Se administreaza cate 1 tableta de 3 ori pe zi, dupa masa. Pentru rezultate optime se recomanda administrarea pe o perioada de 3 luni consecutive urmate de 2 luni de pauza. In perioada de pauza puteti folosi produsul ArtroStop Hyal pentru regenerarea lichidului sinovial. Suplimentar puteti folosi si crema ArtroStop Crema - produs destinat zonelor articulare dureroase.

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook