Comentarii - Marele pariu este acela cu tine însuţi.

L-am cunoscut pe Andrei cu foarte mulţi ani în urmă. L-am redescoperit de curând, reinventat. Acum câţiva ani era un tânăr “zbuciumat”, proaspăt ieşit din trupa “Gaz pe foc” şi intrat în mediul bancar. Acum, reinventat: un om echilibrat, zâmbitor, cu o familie frumoasâ, un om care ştie că lucrurile se întamplă atunci când oamenii îşi doresc asta.

Ce este însă cu adevărat spectaculos la Andrei?

Transmite un mesaj

 • raspuns

  5.9.2011 12:24:40 Ionela
  Multumim pentru sesizare. Intr-adevar, Andrei nu a intrat in Guiness Book cu aceasta reusita remarcabila. Pentru noi ea este insa demna de Guiness Book. Vom sterge insa precizarea facuta de noi in paranteza pentru a fi cu adevarat acurati. Multumim inca o data pentru aceasta sesizare.
 • 'recordul' cu tobele este doar inventie?

  4.9.2011 12:51:58 cititor
  NU am gasit numele lui pe situl Guinness; puteti atasa pe site diploma primita de la Guinness, ptr a dovedi ca este adevarat?...daca nu, este reclama mincinoasa si e urit!
 • Nu-i chiar asa...

  31.8.2011 22:49:16 Bogdan
  Mda, eu mi-l amintesc putin diferit pe omul Andrei Rosu - de pe cand, elev fiind printr-a 11-a, umbla beat prin liceu si se lua de altii pe hol sau prin clase. Am si eu un fiu, dar nu i l-as prezenta drept model de urmat. Parca prea usor ne grabim sa construim peste noapte imagini feerice despre oricine, fundamentate pe chestiuni punctuale, pierzand imaginea de ansamblu. Doar pentru ca a batut la tobe la polul nord nu inseamna ca este un om extraordinar. Extraordinar ar fi fost daca ar fi stiut sa arate respect celor din jur pe toata perioada vietii, nu doar cateva , care oricum nu ajuta pe nimeni.
  • RE: Nu-i chiar asa...

   1.9.2011 9:55:16 Ionela Nicolau
   Draga Bogdan,

   Multumim pentru cele scrise.
   Asa cum spuneam, l-am cunoscut pe Andrei in urma cu cativa ani. Chiar in urma cu acesti cativa ani, Andrei nu era omul care este in prezent.
   Insa, el a avut puterea de a evolua, de a lucra cu sine, de a se transforma.
   Si cred ca daca un om are puterea de a se schimba, de a-si da seama unde a gresit, de a face ceva mai bine decat facea in trecut – a facut deja un mare pas spre transformarea lui.
   Apreciem omul Andrei din prezent, ceea ce el a devenit, ceea ce el transmite in prezent.
   Sunt sufieciente exemple in istoria omenirii de oameni tranformati. Pana si talharii de pe cruce care stateau alaturi de Isus au fost mantuiti tocmai datorita propriei transformari.
   Cred ca fiecare dintre noi incercam sa devenim mai buni cu fiecare zi ce trece. Si daca reusim aceasta transformare, intr-o proportie mai mica sau mai mare, este un lucru bun.
   Preferam asadar sa ne uitam la omul care este acum Andrei, asa cum poate cu totii ne uitam la noi – la cei de acum.


   • RE: Nu-i chiar asa...

    15.9.2011 22:14:36 Bogdan
    Perfect de acord. Oricine poate si reuseste sa evolueze face un lucru bun. Doar ca de aici si pana la a-l transforma intr-un exemplu prezentat atat de frumos este totusi cale lunga. Pornind de la comparatia cu talharii de pe cruce, eu ma gandesc ca si Hitler ar fi devenit un bunicut tare simpatic cu 3-4 nepotei pe langa el, daca ar fi apucat varsta, dar asta ar fi fost o prea slaba consolare pentru cei ce au trait perioada celui de-al 2-lea razboi mondial. Ideea pe care am dorit sa o transmit este ca trebuie analizata imaginea de ansamblu si sa judecam proportional. In analiza unui "trend", din orice domeniu (cotatii bursiere, cotele apelor raurilor, temperaturi medii, orice), aceasta se face pe un interval care sa dea consistenta; daca segmentam in "felii"suficient de mici, vom gasi intotdeauna intervale de "crestere"care sunt perfect reale, dar pur si simplu nu sunt definitorii. Atat si nimic mai mult. Probabil sunt multi absolventi din Jean Monnet de acord cu mine...

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook