Comentarii - Spanac cu cartofi şi somon la cuptor

Somonul conţine acizi graşi de tip Omega 3. Acizii graşi Omega 3 sunt extrem de importanţi pentru funcţionarea normală a sistemelor cerebral şi cardiovascular. Totodată aceştia contribuie şi la menţinerea sănătăţii ochilor. Spanacul conţine substanţe utile în regenerarea sângelui şi ficatului.

 

Transmite un mesaj

  • Ref la reteta "Spanac cu cartofi si somon la cuptor "

    19.2.2014 17:44:00 ALINA
    si sarea in bucate unde e? :)
  • Ref la reteta "Spanac cu cartofi si somon la cuptor "

    12.9.2013 15:35:02 Maria
    Modul de preparare numai sanatos nu poate fi In primul rand faina preparata ca un rantas e otrava curata pentru organism ...eventual se face scrobul faina cu lapte si se toarna peste untul topit in tigaie timp de 1-2 minute .De ce trebuie tinut la cuptor 50 min ?...e cam mult timpul de coacere Orice preparat ca sa fie sanatos nu se frige si nu se coace mult timp pentru ca atunci isi pierde toate proprietatile naturale Asta am invatat in Italia ,unde se mananca mult mai sanatos decat la noi .
    • RE: Ref la reteta "Spanac cu cartofi si somon la cuptor "

      8.2.2014 13:22:12 ligia
      Este oarecum asemanator cu un sos Bechamel.Eu prepar la Thermomix unde temperatura de preparare nu urca peste 100 de grade,deasupra se pune un strat de branza rasa,iar la cuptor la 180 grade, cam 15 min pana se rumeneste.
    • RE: Ref la reteta "Spanac cu cartofi si somon la cuptor "

      8.2.2014 13:20:57 ligia
      Este oarecum asemanator cu un sos Bechamel.Eu prepar la Thermomix unde temperatura de preparare nu urca peste 100 de grade,deasupra se pune un strat de branza rasa,iar la cuptor la 180 grade, cam 15 min pana se rumeneste.

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook