ILEANA AURELIA, BRAD:
1.in cazul alaptarii,mama poate consuma ulei de peste (copiii sub 3 ani,nu) 2.ce recomandati contra imbatranirii rapide a pielii la femei (32 ani)
30.11.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:

Stimate domn,

1. Din respect pentru consumatorii suplimentelor nutritionale Walmark, ne-am adaptat produsele si recomandarile noastre celor mai stricte reguli existente in domeniu. Ca si recomandare de baza, atat in U.E. cat si in S.U.A. se stipuleaza faptul ca nu se administreaza fara recomandarea medicului curant suplimente nutritionale sau medicamente la femeile gravide sau care alapteaza (existand "riscul" ca unele substante ce sunt introduse in organismul mamei sa fie transmise si copilului) si nici copiilor sub 3 ani (din cauza pericolului de a se “ineca” inghitind acele tablete sau capsule).

Noi nu afirmam faptul ca suplimentele nutritionale ar fi daunatoare pe durata alaptarii, ci recomandam ca administrarea la femeile gravide sau care alapteaza sa fie facuta dupa consultarea medicului ginecolog sau a pediatrului.

2. Pentru prevenirea imbatranirii rapide a pielii va recomand Viaderm, cate 1 tableta/zi - in cure de cate 1-2 luni, 2-3 cure/an.

02.12.2005 la 00:00