Vlad Octavian, Craiova:
Am 31 ani inaltimea 1,74 si 65 kg. As vrea sa tin un regim alimentar pentru a slabi cam 5 kg, dar as vrea sa stiu ce produse as putea folosi in mod eficient in acest scop Multumesc.
28.01.2006 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Ati putea folosi produsele Viaredin, special concepute pentru curele de slabire. Va recomand sa incepeti o cura mixta cu Viaredin cocktail de 2 ori pe zi (de exemplu, in locul gustarii de la ora 11:00 si al mesei de seara) combinat cu Viaredin tablete, 1 dimineata si 1 la pranz, cu jumatate de ora inainte de mese. Pe perioada urmarii acestei cure este indicat sa cresteti aportul de lichide neindulcite si neacidulate (peste 2 litri zilnic), sa cresteti consumul de alimente ce contin fibre vegetale (fructe, legume verzi etc.) si sa efectuati un program regulat de exercitii fizice, in vederea inlocuirii tesutului adipos nedorit. Aceste produse pot fi folosite pana in momentul in care considerati ca ati ajuns la greutatea dorita (adica le puteti administra si pe o perioada mai lunga).

Produsele Walmark pentru slabire, fiind in exclusivitate naturale, nu au efecte secundare nedorite, nu interactioneaza negativ cu alte tratamente facute in paralel si nu dau fenomenul de "rebound" la intreruperea administrarii (crestere rapida a numarului de kg dupa oprirea administrarii).

30.01.2006 la 00:00