CONSTANTA VIORICA, LOC. 1 DECEMBRIE:
Am 38 ani,159cm si 70kg.Fiica mea are 17 ani,158cm si 67 kg. Va rugam sa ne indicati un tratament pentru scaderea greutatii corporale.Ce tratament este mai bun de urmat; viaredin sau spirulina? Va multumesc anticipat pentru amabilitatea de a ne raspunde si implicit, de a ne ajuta!
05.05.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Va recomand sa incepeti o cura mixta cu Viaredin cocktail de 2 ori pe zi (de exemplu, in locul gustarii de la ora 11:00 si al mesei de seara) combinat cu Viaredin tablete, 1 dimineata si 1 la pranz, cu jumatate de ora inainte de mese.

Pe perioada urmarii acestei cure este indicat sa cresteti aportul de lichide neindulcite si neacidulate (peste 2 litri zilnic), sa cresteti consumul de alimente ce contin fibre vegetale (fructe, legume verzi etc.) si sa efectuati un program regulat de exercitii fizice, in vederea inlocuirii tesutului adipos nedorit.

Aceste produse pot fi folosite pana in momentul in care considerati ca ati ajuns la greutatea dorita (adica le puteti administra si pe o perioada mai lunga). Produsele Walmark pentru slabire, fiind in exclusivitate naturale, nu au efecte secundare nedorite, nu interactioneaza negativ cu alte tratamente facute in paralel si nu dau fenomenul de "rebound" la intreruperea administrarii (crestere rapida a numarului de kg dupa oprirea administrarii). In plus, folosirea de Viaredin se deosebeste esential de utilizarea altor produse pentru slabit si prin faptul ca ofera, pe langa substantele utile strict in cura de slabire, si un aport suficient de vitamine si minerale, pentru a preveni aparitia unor probleme de sanatate (anemii, hipocalcemii, dereglari hormonale s.a.).

10.05.2005 la 00:00