Anonim:
Am 56 ani nu mai reusesc sa ma mai misc normal simt ca de la genuchi sun gata sa cad am luat tot felul de antiinflamatori de exemplu diclofenac,piroxicam,aulin,voltaren, sunt o farmacie ambulanta cind este nor afara am dureri si de cap,analizele imi sunt in limite normale ,vsh=7/16 mm/h L=5200/mm3 ,ASLO NEGATIV,FR NEGATIV,AM FACUT SI FIZIOTERAPI AM SIMTIT O USOARA AMELIORARE,ACUM singura am hotarit sa iau ArtoStop PLUS am luat pina acum 30 de tablete ,am facut comanda la dv.de 100 tab. ,imi este mai greu ,dar as-i incerca sa ajung la dv. sa mi acordati o consultatie .Am scris in numele mamei mele care sufera enorm a fost la o seri de cabinete din BUZAU imi este mila de cit sufera va rog frumos sa-mi dati o solutie pentru ameliorarea dureri mamei mele .va multumes anticipat.
25.10.2004 la 00:00
Cu stima,
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Activitatea mea de consilier pe probleme medicale in cadrul companiei Walmark Romania se refera la acordarea de sfaturi medicale legate de produsele Walmark, ca raspuns la intrebarile primite telefonic, prin e-mail sau de pe site-ul www.csw.ro. Totodata, Walmark Romania activeaza ca reprezentanta a companiei Walmark din Republica Ceha si nu ofera consultatii medicale clasice in cadrul unor cabinete medicale.
Din relatarile dumneavoastra, am inteles ca mama a urmat multiple tratamente, fara efecte notabile, deci intuiesc o mai lunga perioada de la instalarea acuzelor. In aceste conditii, ArtroStop PLUS i-ar putea fi de folos, insa ca adjuvant ale tratamentelor clasice prescrise de reumatolog, fara a ne astepta la o evolutie foarte accelerata spre mai bine.
Produsele ArtroStop sunt suplimente nutritionale si nu medicamente alopate clasice, in consecinta ar fi utile in special la inceputul bolii, si nu dupa ce au esuat celelalte metode terapeutice clasice.
26.10.2004 la 00:00