Anica, Bacau:
Am artroza si am inceput sa iau artro stop plus as dori sa stiu in decurs de un an cate cure pot face si cum suplimentez aportul de condroitina aveti ceva care sa contina si glucozaminul si condroitinA.vaMULTUMESC.
26.09.2004 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Pentru ameliorarea simptomatologiei artrozei si pentru refacerea cartilajului articular afectat, ArtroStop PLUS – 3 tablete pe zi - va ofera cea mai ridicata concentratie de glucozamin de pe piata farmaceutica romaneasca (1500 mg zilnic), precum si acizi boswellici (din extractul de Boswellia serrata), MSM (metilsulfonilmetan) si mangan.
Efectele ArtroStop PLUS asupra articulatiilor nu sunt unele de moment, ci vizeaza imbunatatirea proprietatilor articulare pe termen lung. Tocmai din aceasta ratiune, aceste suplimente nutritive nu se administreaza in acut, ci sunt destinate folosirii pe o perioada de minim 2-3 luni, cu pauze de 1-2 luni intre doua cure. Ele se adreseaza nu numai calmarii durerilor si inflamatiilor articulare, ci si nutritiei optime a cartilajului articular, cu rezultate benefice de durata.
Daca doriti sa folositi si suplimente nutritionale care sa va ofere condroitin, va recomand ca (in paralel cu ArtroStop PLUS) sa folositi si ArtroStop pudra, ce contine si condroitin-sulfat, colagen hidrolizat, calciu, vitamina C, vitamina D etc.
27.09.2004 la 00:00