OANA, BUCURESTI:
AM CUMPARAT NOUL VIAREDIN SI POT SPUNE CA IMI PARE RAU DEOARECE NU SIMT NIMIC,POFTA DE MANCARE E LA FEL CA INAINTE,DESI FAC SPORT,JOC TENIS,AM VOINTA,DAR...NIMIC.E A DOUA OARA CAND CUMPAR IN SPERANTA CA SE INTAMPLA CEVA DAR CRED CA DOAR AM PIERDUT BANII SI ATAT SI SINCER IMI PARE RAU. AM 1,73 INALTIME SI 68 KG IAR DORINTA MEA CEA MARE ESTE SA SLABESC 5 KG DAR NU REUSESC CU VIAREDIN. DE CE?CE TREBUIE SA MAI FAC?
14.04.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Pentru a obtine efecte mai evidente, va recomand folosirea combinata a produselor Viaredin: o cura mixta cu Viaredin cocktail de 2 ori pe zi (de exemplu, in locul gustarii de la ora 11:00 si al mesei de seara) combinat cu Viaredin tablete, 1 dimineata si 1 la pranz, cu jumatate de ora inainte de mese. Pe perioada urmarii acestei cure este indicat sa cresteti aportul de lichide neindulcite si neacidulate (peste 2 litri zilnic), sa cresteti consumul de alimente ce contin fibre vegetale (fructe, legume verzi etc.) si sa efectuati in continuare un program regulat de exercitii fizice, in vederea inlocuirii tesutului adipos nedorit.
Raspunsul organismului la diferitele cure de slabire difera foarte mult de la o persoana la alta si, de asemenea, este in directa legatura cu numarul kilogramelor in exces. Asadar, nu se poate stabili o perioada stricta dupa care se incepe slabirea deoarece fiecare organism in parte are un metabolism diferit si un mod propriu de a reactiona la diverse tratamente.
19.04.2005 la 00:00