liliana mihaela, iasi:
am cumparat si eu pentru a ma ajuta in cura de slabire produsul Spirulina+Carob. As dori sa stiu mai exact de la d-voastra cum sa le administrez si pe ce perioada de timp pentru a putea slabi macar 5-10 kg.Multumesc.
27.10.2004 la 00:00
Cu stima,
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Produsul Spirulina + Carob este util in cadrul dietelor de slabire, fiind un foarte eficient detoxifiant si contribuind la "curatarea" depozitelor de grasimi din organism. Totodata, administrat cu 1/2 de ora inainte de mese (3 tablete/zi), scade apetitul alimentar exagerat. Va recomand ca, asociat administrarii de Spirulina + Carob, sa efectuati constant exercitii fizice si sa respectati si un regim alimentar echilibrat: consum crescut de lichide (minim 2 litri lichide zilnic), alimente cu continut crescut de fibre vegetale (legume, fructe, zarzavaturi proaspete), scaderea aportului de fainoase, dulciuri, prajeli, afumaturi, conserve etc. (o dieta normala, nu una hipercalorica).
Ca alternativa, ati putea folosi produsele Viaredin, special concepute pentru curele de slabire. Va recomand sa incepeti o cura mixta cu Viaredin cocktail de 2 ori pe zi (de exemplu, in locul gustarii de la ora 11:00 si al mesei de seara) combinat cu Viaredin tablete, 1 dimineata si 1 la pranz, cu jumatate de ora inainte de mese. Si pe perioada urmarii acestei cure este indicat sa cresteti aportul de lichide neindulcite si neacidulate (peste 2 litri zilnic), sa cresteti consumul de alimente ce contin fibre vegetale (fructe, legume verzi etc.) si sa efectuati un program regulat de exercitii fizice, in vederea inlocuirii tesutului adipos nedorit. Aceste produse pot fi folosite pana in momentul in care considerati ca ati ajuns la greutatea dorita (adica le puteti administra si pe o perioada mai lunga).
Nu se poate specifica cu exactitate durata curei sau numarul de kilograme eliminate intr-o perioada fixa deoarece fiecare organism in parte are un metabolism diferit si un mod propriu de a reactiona la diverse tratamente.
28.10.2004 la 00:00