Mihaela, Moreni:
As dori sa incep o cura cu CLARINOL. Ce perioada trebuie sa iau acest produs pentru a avrea eficienta. Am o fetita de 16 ani jumatate pot sa i dau si ei?
06.03.2007 la 15:06
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

In conformitate cu studiile realizate la nivel european, doza optima de acid linoleic conjugat (CLA) utila in scaderea numarului de kilograme este de 3000 mg (echivalentul a 3 capsule de Clarinol). Asadar, in functie de ritmul de slabire dorit de fiecare individ, doza zilnica poate varia intre 1 si 3 capsule. Nu exista o perioada clar delimitata de administrare a Clarinol-ului deoarece numarul de kilograme excedentare si reactivitatea fiecarui organism la curele de slabire difera de la o persoana la alta.

Clarinol poate fi folosit pana in momentul in care considerati ca ati ajuns la greutatea dorita (adica il puteti administra si pe o perioada mai lunga) - nu are efecte secundare nedorite, nu interactioneaza negativ cu alte tratamente facute in paralel si nu da fenomenul de "rebound" la intreruperea administrarii (crestere rapida a numarului de kg dupa oprirea administrarii - efect "yo-yo").

Puteti sa ii administrati acest produs si fiicei dvs., asociat cu o activitate fizica regulata si cu un consum sporit de lichide.

09.03.2007 la 0:00