Camelia Elena, Brasov:
As vrea sa comand pachetul Viaredin Mix dar as vrea sa stiu daca noul Viaredin Mix de pe site-ul www.walmark.ro are aceeasi componenta cu cel care se regaseste pe www.csw.ro deoarece in reclama celui nou apar chitosanul si inulina ,ingrediente care nu le-am vazut in vechea oferta.V-as mai ruga sa-mi spuneti cum pot comanda noul Viaredin Mix cu aroma de ciocolata.Sunt membru inregistrat de mai bine de o luna si vreau sa fac comanda on-line pentru ca mi se pare mai comod.Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede pt.a putea face comanda.
12.04.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Pachetul Viaredin MIX nu contine alte produse decat cele obisnuite, ci reprezinta o asociere a Viaredin-ului tablete cu Viaredin cocktail (in compozitia celui din urma se regasesc si chitosanul si inulina, amintite de dvs.). Asadar, nu este vorba de o formula noua, ci de o asociere de produse.
Din pacate, in momentul de fata, nu avem in depozit Viaredin cocktail cu aroma de ciocolata, ci doar cu aroma de vanilie.
Comenzi puteti face atat on-line, cat si apeland GRATUIT (din reteaua RomTelecom) Call Center-ul Clubului Sanatatii Walmark, la telefon 0 800 800 279.
12.04.2005 la 00:00