Eniko, Comuna Panet,Sat Santiuana de Mures:
Buna: ma numesc Csalai Eniko,cod client 28125721 sotul meu este sofer si are un program de lucru destul de incarcat: adica dimineata de la 05-22\30-23 seara.Si aproape zilnic.De obicei vineri dupa masa pana luni dimineata, dar intrebarea mea est urmatoarea:?-in ultimul timp este foarte agitat,daca nu gaseste ceva imediat i-se ridica tensiunea si incepe sa trinteasca lucrui minore si vorbeste foarte vulgar,intrun cuvint mai mult isteri decat ceva real,pt. ca daca eu io dau sau o fac lucrul respectiv care o deranzeaza se calmeaza si parca nu sa intimplat nimic. Ce sunt crizele acastea?Ce se poate face? Daca aveti ceva tratament pt. asa ceva? Pt. mine este ceva cudat pt. ca el nu avea crize sau histeri di aceeastea. Sunt ingrijorata pt. el pt. ca este inca tanar si nu miar convine sa am mai tarziu probleme mai serioase.La medi de specialitate nu vrea sa mearga pt. ca el nu ara asemenea probleme.Dupa parerea mea el nu-si da seama ca face sa sufere si alti in jurul lui. Va rog sa ma ajutati: sotul meu ara 27 de ani, eu consider ca este prea tanar pt. probleme de nervi
27.03.2006 la 22:29
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Nu exista o varsta prea tanara pentru problemele de nervi. Acestea pot aparea la orice varsta, cu atat mai mult cu cat se asociaza unui regim de munca supra-solicitant.

In gama Walmark nu avem produse special concepute pentru acest gen de patologie. Ar fi foarte util un consult psihiatric, urmat de o conduita terapeutica adecvata.

29.03.2006 la 0:00