georgiana, bucuresti:
Buna. ma nunesc Georgiana, am 29 ani si as avea o intrebare: acum 5 ani mi s-a pu sdiagnosticul de SASN si in urma unei radiografii urmatorul diagnostic demineralizare vertebrala moderata su discrete lemente de spondilodiscita si spondiloartrita; demineralizare partial neomogena S1 para artic sacroiliaca in dreapta; spina bifida oculta S1 si lombaziune partiala S1.Mi-ati putea spune cam ce inseamna toate astea? I-au calciu, magneziu si vit d (biofarm)si multe antiinflamatoare(sechele post discita faza II-III)dar exista ceva in gama produselor walmark (am mai luat vitamine si antioxidanti la recomandarea medicului)cu care as mai putea opri evolutia? Am o imunitate scazuta fac tot timpul furunculoza si sunt chiar "prietena" cu stafilococul aureus, in fiecare an primavara, de 2 ani, fac cortico pleurita, anul asta avand chiar o pneumonie atipica. Sa nu mai spun ca ma pregatesc sa fac un copil si nu vreau sa am nevoie de antibiotice si antiinflamatoare macar in timpul sarcinii. Va multumesc.
25.09.2004 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Complexitatea afectiunilor dvs. impune o abordare terapeutica sistemica, adecvata. Din pacate nu va pot recomanda produse din gama Walmark, acestea fiind suplimente nutritionale, si nu niste medicamente propriu-zise.
Sfatul meu este sa urmati indicatiile medicilor care va ingrijesc, acestia fiind cei mai in masura sa va recomande si sa urmareasca efectele unor tratamente adecvate.
27.09.2004 la 00:00