Carmen, VICTORIA:
Buna seara. Am 1,64m si 74kg.A-si dori sa stiu daca se poate ce sa fac sa mai slabesc? Am citit despre "cromdiet".Credeti ca ar trebui sa incerc?Ce ar trebui sa fac pe langa aceasta? Va multumesc!
12.12.2005 la 0:00
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Cromul, prin efectul sau asupra sintezei si eliberarii insulinei, actioneaza benefic in cadrul curelor de slabire. Asadar, combinatia de crom, chitosan, inulina si fibre din Acacia continuta in Cromdiet va poate fi de folos - doza recomandata este de 3 tablete/zi, cate una cu jumatate de ora inainte de mese. 

Daca doriti o eliminare mai rapida a numarului de kilograme, va recomand produsele Viaredin tablete (2 tablete/zi - cate una cu jumatate de ora inainte de mesele de dimineata si pranz) si Viaredin cocktail.

Va recomand o cura mixta cu Viaredin cocktail de 2 ori pe zi (de exemplu, in locul gustarii de la ora 11:00 si al mesei de seara) combinat cu Viaredin tablete, 1 dimineata si 1 la pranz, cu jumatate de ora inaintea meselor. Pe perioada urmarii acestei cure este indicat sa cresteti aportul de lichide neindulcite si neacidulate (peste 2 litri zilnic), sa consumati alimente ce contin fibre vegetale (fructe, legume verzi etc.) si sa efectuati un program regulat de exercitii fizice, in vederea inlocuirii tesutului adipos nedorit (efectuarea de exercitii fizice dupa un program regulat, zilnic, este de o foarte mare importanta). Produsele Viaredin pot fi folosite pana in momentul in care considerait ca ati ajuns la greutatea dorita (adica le puteti administra si pe o perioada mai lunga).

Ca si celelalte produse Walmark, produsele Viaredin fiind in exclusivitate naturale, nu au efecte secundare nedorite, nu interactioneaza negativ cu alte tratamente facute in paralel si nu dau fenomenul de "rebound" la intreruperea administrarii (crestere rapida a numarului de kg dupa oprirea administrarii – efect yo-yo).

In plus, folosirea de Viaredin se deosebeste esential de alte produse pentru slabit si prin faptul ca ofera, pe langa substantele utile strict in cura de slabire, si un aport suficient de vitamine si minerale, pentru a preveni aparitia unor probleme de sanatate (alterari ale capacitatii de aparare imuna, anemii, hipocalcemii, dereglari hormonale s.a.).

13.12.2005 la 0:00