Carmen, Bucuresti:
Buna seara, Stimate D-le Doctor, Este a doua oara cand va cer un sfat.Am comandat produsele Denoxinal si Memo Plus si am fost foarte multumita de ele si le-am recomandat si altora.Am recomandat soacrei mele ArtroStop pentru durerile articulare pe care le are citind fiecare prospect aferent fiecarui produs al firmei WALMARK. Va rog frumos sa-mi spuneti daca poate fi folosit si de diabetici dependenti de insulina? Soacra mea are 70ani si este dependenta de insulina de doua ori pe zi. Va multumesc anticipat. Cu stima Carmen
16.02.2006 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Fiind suplimente nutritionale naturale, produsele ArtroStop nu prezinta reactii adverse, efecte secundare sau contraindicatii, nici chiar la administrarea de lunga durata.

Glucozaminul (desi denumirea este apropiata de ideea de „glucoza”), este o substanta proprie cartilajelor articulare care, in organismul uman, nu poate fi metabolizat in glucoza. In consecinta, administrarea sa nu produce fluctuatii ale glicemiei. Totusi, v-as recomanda ca inainte de folosirea produsului sa cereti si avizul medicului curant al soacrei dvs. deoarece, daca doza de insulina este ridicata si apar fluctuatii ale glicemiei, este recomandata precautie la introducerea oricarui produs farmaceutic.

17.02.2006 la 00:00