BALABAN, BARLAD:
Buna ziua.Am 15wei in cont si as dori sa cumpar un produs ce costa 21 de lei.De ce nu pot sa folosesc cei 15wei si sa platesc diferenta+transportul?multumesc
17.03.2017 la 10:36

Buna ziua,

Va multumim pentru interesul acordat produselor Walmark .


Pentru a achizitiona produse in baza punctelor de fidelitate trebuie sa aveti acumulat un numar de WLei echivalent cu valoarea in Lei a produsului dorit (1 WLeu = 1Leu). De exemplu daca doriti sa achizitionati un produs cu valoarea de 21 Lei trebuie sa aveti in cont 21 Wlei. Produsele din cadrul ofertelor speciale nu beneficiaza de cadouri sau reduceri daca sunt achizitionate in baza Wlei.

Recent am lansat un nou magazin online la adresa www.eWalmark.ro . Noul magazin vine cu numeroase actualizari la nivelul prezentarii produselor si, prin integrarea automata a comenzilor la curier, ofera si un timp de livrare mai scurt cu cel putin 24 de ore. O lista cu avantajele noului magazin online gasiti aici http://www.ewalmark.ro/avantaje .
Noul magazin ofera si un program de loialitate mai flexibil pentru care nu este nevoie de vechiul card de fidelitate. Noul program de loialitate permite folosirea punctelor de fidelitate chiar dupa prima comanda. In acest fel puteti reduce valoarea comenzii urmatoare folosind punctele acumulate la comanda anterioara. Mai multe detalii despre noul program de loialitate Walmark gasiti aici http://www.ewalmark.ro/program-loialitate/


Deoarece din motive tehnice contul si punctele Wlei din vechiul magazin http://www.CSW.ro nu pot fi transferate in noul magazin http://www.eWalmark.ro va invitam sa folositi Wleii in vechiul magazin http://www.CSW.ro si dupa epuizarea acestora sa va faceti un cont in noul magazin http://www.eWalmark.ro pentru a beneficia de avantajele lui. Atentie, parola si contul din noul magazin nu sunt valabile in vechiul magazin. La fel si viceversa, parola si contul din vechiul magazin nu sunt valabile pentru noul magazin.

Vechiul magazin http://www.CSW.ro va continua sa functioneze doar o perioada limitata de timp

 

Va multumim.
Echipa Clubului Sanatatii Walmark

23.03.2017 la 08:30