Daniela, BACAU:
Buna ziua. Am 39 de ani si am urmatorul diagnostic: incipiente modificari de uncartroza si artroza interapofizara? Am inceput sa iau Artrostop plus rapid. In iunie incep sa iau a doua tura de Artostop Rapid. Va trebui sa iau toata viata acest produs? Am intrabat 2 medici reumatologi despre acest produs si mi-au zis ca cheltui banii degeaba. In ciua acestui fapt eu continui sa-l iau. Fiind un produs naturist probabil ca nu toti medicii, care-ti dau saci de antibiotice sunt de acord cu el. Va multumesc pentru toate sfaturile pe care mi le dati.
01.05.2006 la 20:19
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Imi permit sa consider ca opinia celor 2 medici provine dintr-o lipsa a informatiilor - chiar in 2005 s-a desfasurat un studiu cu privire la efectele benefice si siguranta administrarii ArtroStop-ului RAPID (la Spitalul "Sf. Maria" din Bucuresti, sub conducerea d-nei prof. dr. Ruxandra Ionescu, medic primar reumatolog), iar rezultatele au fost mai mult decat imbucuratoare (ameliorare semnificativa la peste 80% dintre pacientii inclusi in studiu).

Pentru ameliorarea simptomatologiei bolii artrozice si pentru prevenirea degradarii suplimentare a cartilajelor afectate, nu este obligatoriu un tratament pentru toata viata, ci se recomanda a se face periodic cate o cura cu ArtroStop RAPID.

02.05.2006 la 0:00