lavinia, suceava:
buna-ziua,am citit in tot mai multe reviste ca pastilele de slabit de orice fel si de la orice firma producatoare sunt daunetoare organismului,as vrea sa stiu in ce masura afecteaza ...va multumesc.....si inca ceva pastile cu concentrat de otet de mere nu se mai fabrica la Walmark?m-am inteles f.bine cu ele...si apropo:acestea afecteaza la ceva?
19.01.2006 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Produsele Walmark pentru slabit, fiind in exclusivitate naturale, nu au efecte secundare nedorite, nu interactioneaza negativ cu alte tratamente facute in paralel si nu dau fenomenul de "rebound" la intreruperea administrarii (crestere rapida a numarului de kg dupa oprirea administrarii – efect yo-yo).

Spre exemplu, folosirea de Viaredin se deosebeste esential de alte produse pentru slabit si prin faptul ca ofera, pe langa substantele utile strict in cura de slabire, si un aport suficient de vitamine si minerale, pentru a preveni aparitia unor probleme de sanatate (alterari ale capacitatii de aparare imuna, anemii, hipocalcemii, dereglari hormonale s.a.).

Produsul Otet de mere nu era fabricat de Walmark, ci importat din SUA, de la Nature's Bounty. Din ratiuni ce nu tin de Walmark Romania, momentan importul respectiv s-a sistat.

19.01.2006 la 00:00