Suciu, Bucuresti:
Buna ziua,am o problema cu acneea, pe care am incercat sa o tratez cu diferite creme antiacneice dar fara rezultate deosebite, fapt pt. care cred ca problema ar trebui rezolvata din interior.Va rog sa-mi recomandati un tratament pt. aceasta problema.Eu ma gandisem la Denoxinal.Mentionez ca am 34 de ani si mereu am avut aceasta problema.Va multumesc si astept raspunsul dvs.
09.10.2006 la 9:42
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Din pacate, nu se prea poate vorbi de o solutie permanenta prin care sa scapati de acnee. Mai mult, chiar si produsele Walmark destinate imbunatatirii calitatii tegumentelor (cum ar fi Viaderm), actioneaza doar ca adjuvant in combaterea acneei, nu ca si tratament specific. Denoxinal are ca principal efect detoxifierea organismului, motiv pentru care nu ar fi un produs de prima intentie pentru aceasta problema.

Fiind vorba de o afectare infectioasa a tegumentelor, ati putea intreba medicii dermatologi daca nu exista posibilitatea de a se recolta secretia din acele leziuni acneice, in vederea depistarii germenului si a efectuarii unei antibiograme (ca sa urmati un tratament antibiotic cu maxima eficienta).

09.10.2006 la 0:00