Mihail, Ramnicu Valcea:
Buna ziua. Am trei intrebari: (1) As dori sa stiu care este diferenta intre Spirulina produsa de Walmark si cea produsa de Nature's Bounty. (2) Uitandu-ma pe pagina firmei Nature's Bounty (www.naturesbounty.com) am vazut ca exista 3 produse probiotice pe baza de Acidophilus (Acidophilus, Extra Strength Acidophilus si Chewable Strawberry Acidophilus w/Bifidus). Va comercializa si firma Walmark aceste produse? Daca raspunsul este afirmativ as doti sa stiu cam in cat timp vor fi aceste produse comercializate? (3) Firma Walmark are in plan producerea de probiotice?
10.03.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimate domn,
1. Ambele produse amintite contin acelasi extract original de Spirulina platensis, diferenta consta doar in nationalitatea producatorului (Walmark - Cehia sau Nature's Bounty - SUA)
2. Urmeaza sa importam in curand si unul sau mai multe dintre produsele ce contin Acidophylus, insa nu as putea preciza cu exactitate momentul in care vor putea fi gasite pe piata farmaceutica din Romania (este nevoie de ceva timp pentru perfectarea importului, eliberarea avizelor sanitare etc.).
3. Deocamdata nu am informatii in acest sens.
21.07.2009 la 11:20