Sandrina, Cluj-Napoca:
Buna ziua. As dori sa imi spuneti daca produsul Viaredin Coktail are contraindicatii? Cand este cel ma potrivit sa il folosesc (momentul din zi). Este indicat folosirea lui seara dupa ora 20? Mentionez ca am aciditate crescuta la stomac si o mare carenta de fier. Ma poate oare afecta folosirea lui? Va multumesc anticipat
06.11.2004 la 00:00
Cu stima,
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Ca si celelalte suplimente nutritionale din gama Walmark, nici Viaredin cocktail nu prezinta contraindicatii in administrare sau risc de producere a unor efecte secundare.
Personal, recomand administrarea Viaredin cocktail in paralel cu Viaredin tablete astfel: cate 1 tableta de Viaredin dimineata si la pranz (cu 1/2 de ora inainte de masa), asociat cu Viaredin cocktail (un cocktail in loc de masa de seara - pe la orele 18:00-19:00 si, eventual, unul in locul gustarii de la ora 11:00 a.m.).
Nu numai ca se pot lua in acelasi timp, ba chiar se recomanda administrarea in paralel a produselor Viaredin tablete si Viaredin cocktail, pentru obtinerea unor efecte maxime.
Produsele Viaredin, fiind in exclusivitate naturale, nu au efecte secundare nedorite, nu interactioneaza negativ cu alte tratamente facute in paralel si nu dau fenomenul de "rebound" la intreruperea administrarii (crestere rapida a numarului de kg dupa oprirea administrarii).
Este foarte important ca slabirea SA NU SE FACA INTR-UN MOD DRASTIC (nu sunt recomandate asa-numitele "cure disociate"), deoarece astfel se elimina (pe langa depozitele de grasimi) si mineralele si vitaminele necesare bunei functionari a organismului. In acest fel de cure de slabire, dupa intreruperea curei organismul are tendinta de a-si completa resursele energetice, acumuland (pe langa vitamine si minerale) si grasimi, ce refac depozitele adipoase. Acesta este motivul pentru care folosirea de Viaredin se deosebeste esential de utilizarea altor produse pentru slabit si prin faptul ca ofera, pe langa substantele utile strict in cura de slabire, si un aport suficient de vitamine si minerale, pentru a preveni aparitia unor probleme de sanatate (anemii, hipocalcemii, dereglari hormonale s.a.).
08.11.2004 la 00:00