mihaela, Constanta:
Buna ziua! As vrea sa stiu daca trebuie sa platesc ceva catre firma d-voastra deoarece m-am inscris in clubul d-voastra si nu vreau sa ma "trezesc" ca am de platit cine stie ce suma de bani. Daca intr-adevar se plateste cu parere de rau va spun ca ma retrag si va rog sa-mi intelegeti rugaminte Va multumesc
28.02.2005 la 00:00
Alina Giurea:
Stimata doamna,

Ne bucură faptul că aţi luat cunoştinţă de produsele Walmark şi vă felicităm pentru calitatea de membru a Clubului Sănătăţii Walmark. De acum puteti comanda produsele Walmark si on-line pe noua pagina de internet a Clubului Sanatatii Walmark www.csw.ro .
Inscrierea in Clubul Sanatatii Walmark este gratuita, urmand ca in scurt timp sa primiti si cardul dumneavoastra de membru care vă va facilita obţinerea de reduceri la achiziţionarea produselor Walmark şi la diverse alte servicii din domeniul sănătăţii, turismului etc. Pana la primirea cardului puteţi beneficia de reducerile acordate membrilor Clubului Sănătăţii Walmark la produsele Walmark şi Nature`s Bounty prin intermediul comenzilor directe la noi prin telefon ( 0.800.800.279 - apel gratuit),email,fax sau online pe site-ul www.csw.ro.

Va multumim.
Cu respect,
21.07.2009 la 11:15