Marian, Bucuresti:
Buna ziua. Codurile de bara de pe ambalaj,le pot trimite prin posta pentru acumulare w lei. Multumesc
06.02.2017 la 09:58
Gina Nastase:

Buna ziua,

Va multumim pentru interesul acordat produselor Walmark. In ceea ce priveste punctele de fidelitate dorim sa va informam ca pentru orice produs Walmark comandat prin internet, telefon sau posta, prin Clubul Sanatatii Walmark, beneficiati de punctele de fidelitate (Wlei) acestea adaugandu-se automat in contul dumneavoastra.

Punctele de fidelitate ii rasplatesc exclusiv pe membrii Clubului Sanatatii si pot fi obtinute doar prin achizitia produselor Walmark comandate online sau telefonic prin intermediul Clubului Sanatatii. Nu se acorda puncte de fidelitate pentru produsele achiziționate din alte puncte de vanzare (precum farmacii, plafare, alte magazine on-line). Produsele din gama americana Nature’s Bounty nu beneficiaza de puncte de fidelitate. 

Dorim sa va informam ca incepand cu data de 1 septembrie 2011 nu se mai inregistreaza WLei pe baza codurile de bare  trasmise prin posta. Punctele de fidelitate (WLei) sunt acordate si inregistrate in cont pentru produsele achizitionate prin Clubul Sanatatii.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe e-mail: club@walmark.ro sau sunand la Call Center (apel gratuit in reteaua Telekom):0 800 800 CSW (0 800 800 279).

 

Va multumim.

Echipa Clubului Sanatatii Walmark

06.02.2017 la 14:34