STEFAN, ORADEA:
BUNA ZIUA DOMNULE DOCTOR. AM FOST LA MEDIC SI MI-A CONSTATAT CA LA PICIORUL STANG LA GHENUNCHI AM O PROBLEMA LA CARTILAJ. SI MI-A RECOMANDAT CA MEDICAMENT PRODUSUL ARTROFLEX SI NU PRODUSUL DE LA WALMARK ARTRO STROP PLUS, MOTIVAND CA PRODUSUL NU A FOST INCA TESTAT PE PIATA, NU A FOST TESTAT PE OAMENI SI DECI NU A REZULTAT CE PUTERE DE VINDECARE ARE ACEST PRODUS. CAND O SA FIE SI ACEST PRODUS TESTAT PE PIATA!!! LA FEL MI-AU SPUS SI IN FARMACIE CA PRODUSUL ARTRO STROP PLUS NU A FOST TESTAT PE OAMENI SI DECI NU SE STIE CE PUTERE DE VINDECARE ARE. EU AM LUAT PRODUSUL APROAPE 6 SAPTAMI SI NU AM SIMTIT O IMBUNATATIRE A PICIORULUI STANG.!!!!! ASTEPT UN RASPUNS DE LA DUMNEAVOASTRA
10.12.2004 la 00:00
Cu stima,
Dr. Ion Bulacu:
Stimate domn,
Am aflat din scrisoarea dvs. cu deosebit regret nivelul scazut de informare, atat in randul medicilor, cat si al farmacistilor.
In conditiile in care "studierea" celuilalt produs amintit de dvs. s-a realizat de-abia in 2004, trebuie sa va aduc la cunostinta faptul ca inca din primavara anului 2003 a fost realizat in Republica Ceha un studiu multicentric pe 735 consumatori de ArtroStop PLUS, ce a evaluat eficienta si siguranta in administrare pe o durata de 3 luni a acestui supliment nutritional.
Rezultatele studiului au aratat o ameliorare semnificativa a simptomatologiei artrozice (dureri articulare, redoare matinala si reducerea mobilitatii articulare) la un procent intre 60-80% dintre subiecti. Aceste date completeaza experienta avuta atat in Romania cat si in Cehia vis-a-vis de ArtroStop PLUS, certificand si prin intermediul studiului prezenta unor efecte benefice semnificative, precum si lipsa efectelor secundare ale produsului.
Cu permisiunea dvs., pentru a va convinge de adevarul spuselor mele, va voi trimite direct, prin e-mail, prezentarea powerpoint a rezultatelor studiului.
10.12.2004 la 00:00