Cristian, Timisoara:
Buna ziua. Eu sunt sportiv de performanta fac zilnic efort prelungit si si foarte intens(4-5 ore pe zi) si mar interesa mai mult produse care sa imi mareasca capacitatea organismului de a face efort dar si rezistenta cat mai mare la efort .Sun foarte interesat si de produse cum ar fi artro stop pentru ca sportul pe care il practic deterioriaza atat ligamentele cat si articulatile la membrele inferiaore superioare si a coloanei. va rog sa imi trimiteti o lista cu produsele care credeti dumneavoastra ca mar ajuta.si va mai rog sa specificati in raspuns daca produsele pe care le aveti pentru marirea rezistentei a organismului la efort se pot lua impreuna cu cele cum ar fi artro stop sau asemanatore acestuia cat si ce alimente ar trebui consumate in perioada cat o sa folosesc produsele dumneavoasta VA MULTUMESC ANTICIPAT
01.10.2004 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimate domn,
Dintre produsele Walmark, ca suplimente nutritionale, va recomand Coenzima Q10 + Carnitina (2 gelule/zi) si ArtroStop PLUS (2 tablete/zi).
Coenzima Q10 + Carnitina contine, pe langa deja bine-cunoscuta coenzima Q10 (in doza de 10 mg per gelula), si adaos de L-carnitina, un aminoacid esential producerii de energie in organism. Deci, daca doriti un suport energetic al functionarii organismului dvs., va recomand acest produs in doza de 2 gelule zilnic.
ArtroStop PLUS este un produs util pentru combaterea modificarilor degenerative artrozice si a inflamatiilor articulare. El reprezinta o combinatie a glucozaminului hidroclorit cu acizi boswellici (extrasi din coaja arborelui indian Boswellia serrata), MSM (metilsulfonilmetan) si mangan. Are o eficienta deosebita in prevenirea si ameliorarea imbolnavirilor aparatului locomotor, mai ales in cazul osteoartrozei si a artritei reumatismale – inlatura eficient inflamatiile si durerea, imbunatatind mobilitatea articulatiilor. ArtroStop PLUS este recomandat atat persoanelor in varsta, cat si tinerilor ce prezinta semne de uzura prematura a articulatiilor (rigidizarea articulatiilor, dureri articulare etc.), bolnavilor cu osteoartroza in stadii precoce, persoanelor la care articulatiile portante sunt suprasolicitate – prin sport de performanta, supraponderalitate, munca fizica grea, precum si celor ce prezinta traumatisme osteo-articulare sau malformatii congenitale ale articulatiilor. Doza pe care v-am recomandat-o (2 tb./zi) este putin mai mica decat cea recomandata de producator (3/zi) deoarece dvs. le veti folosi ca si tratament de intretinere, nu pentru a combate o boala deja instalata.
Produsele Walmark (deci si ArtroStop PLUS si Coenzima Q10 + Carnitina), fiind suplimente nutritionale 100% naturale, sunt destinate unei administrari de mai mare durata. Teoretic, aceste produse ar putea fi folosite pe toata durata anului, deoarece nu au efecte secundare sau reactii adverse in administrare. Totusi, pentru a combina optim eficienta produselor cu posibilitatea administrarii lor, va recomand sa le folositi in cure de 1-2 luni, cu inca 1-2 luni pauza intre cure. De asemenea, nu exista restrictii alimentare pe perioada urmarii curelor.
04.10.2004 la 00:00