Mariana, Timisoara:
Buna ziua! Ma numesc Mariana si asi dori sa stiu mai multe in legatura cu produsul Clarinol.De exemplu daca exista o statistica realizata in urma administrarii acestui medicament,care este rata lui de succes si in ce cazuri nu are suces.care este perioade de administrare si dupa cit timp se vad esfectele lui? Multumesc mult
15.05.2006 la 10:09
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Clarinol ajuta la scoaterea grasimilor din depozite si la arderea acestora in beneficiul masei musculare.

Nu exista o perioada strict delimitata de administrare a Clarinol-ului deoarece numarul de kilograme excedentare si reactivitatea fiecarui organism la curele de slabire difera de la o persoana la alta. El poate fi folosit pana in momentul in care considerati ca ati ajuns la greutatea dorita (adica poate fi administrat si pe o perioada mai lunga) - nu are efecte secundare nedorite, nu interactioneaza negativ cu alte tratamente facute in paralel si nu da fenomenul de "rebound" la intreruperea administrarii (crestere rapida a numarului de kg dupa oprirea administrarii - efect "yo-yo").

Informatii suplimentare privind efectele administrarii de Clarinol si studiile realizate puteti gasi pe site-ul www.clarinol.com (al companiei producatoare - Lipid Nutrition).

15.05.2006 la 0:00