Mihaela, Medias:
Buna ziua. Mama mea in varsta de 74 ani face tratament cu Artrostop Plus.Are o artroza foarte avansata, dar cu ajutorul acestui medicament se simte putin mai bine.A facut 3luni tratament si acum a inceput o noua cura dupa 2 luni de pauza.Rugamintea mea este sa ne spuneti daca Artrostop rapid este mai eficient decat Artrostop plus.Vreau sa stiu daca putem continua cu Artrostop Plus sau este indicat sa-l inlocuim cu Artrostop Rapid.Cand am comandat Artrostop Plus am primit cadou si un Artrostop lichid.Dupa ce terminam flaconul de Artrostop Plus poate continua cu Artrostop lichid sau trebuie facut tratamentul de 3 luni numai cu Artrostop plus? Va multumim foarte mult si va dorim o zi buna! Mihaela
15.08.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

ArtroStop RAPID, spre deosebire de ArtroStop PLUS, contine suplimentar condroitin si o doza putin mai mare de glucozamin (1600 mg in doza zilnica, fata de 1500 mg la ArtroStop PLUS). O indicatie separata a celor 2 produse nu poate fi formulata cu claritate (ambele se adreseaza in principal bolii artrozice), singura diferenta in privinta efectelor fiind data de actiunea mai prompta a ArtroStop-ului RAPID.

Recomandarea mea ar fi de a continua cu ArtroStop PLUS deoarece acesta si-a demonstrat deja eficacitatea in cazul mamei dvs. (organismul a reactionat deja pozitiv la administrarea produsului). ArtroStop-ul Liquid poate fi folosit intre 2 cure cu ArtroStop PLUS (adica dupa terminarea curei, nu in locul acesteia).

15.08.2005 la 00:00