adriana, braila:
buna ziua sufar de constipatie cronica si acum folosesc viaredin tablete pt a slabi 15kg cit timp trebuie sa dureze cura mai este nevoie de cockteil va multumesc
25.02.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Nu se poate specifica cu exactitate durata curelor sau numarul de kilograme eliminate intr-o anumita perioada de timp deoarece fiecare organism in parte are un metabolism diferit si un mod propriu de a reactiona la diverse tratamente. Produsele Viaredin pot fi folosite pana in momentul in care considerati ca ati ajuns la greutatea dorita (adica le puteti administra si pe o perioada mai lunga). Fiind in exclusivitate naturale, nu au efecte secundare nedorite, nu interactioneaza negativ cu alte tratamente facute in paralel si nu dau fenomenul de "rebound" la intreruperea administrarii (crestere rapida a numarului de kg dupa oprirea administrarii).
Pentru a obtine efecte mai evidente, noi recomandam folosirea combinata a produselor Viaredin: o cura mixta cu Viaredin cocktail de 2 ori pe zi (de exemplu, in locul gustarii de la ora 11:00 si al mesei de seara) combinat cu Viaredin tablete, 1 dimineata si 1 la pranz, cu jumatate de ora inainte de mese. In perioada urmarii acestei cure este indicat sa cresteti aportul de lichide neindulcite si neacidulate (peste 2 litri zilnic), sa scadeti aportul alimentar de paine, dulciuri, grasimi, fainoase, sa cresteti consumul de alimente ce contin fibre vegetale (fructe, legume verzi etc.) si sa efectuati un program regulat de exercitii fizice, in vederea inlocuirii tesutului adipos nedorit.
25.02.2005 la 00:00