Alexandru, Bucuresti:
buna ziua am o fetita de 1 an si jumatate. Medicul pediatru ne-a recomandat sa luam Mini Martieni. Dupa ce l-am luat, am observat ca pe ambalaj este mentionat ca nu este recomandat copiilor sub 3 ani. Intrebarea mea este daca putem da totusi pastilele, in conditiile in care le-am pisa. multumesc, Alexandru Stan
29.12.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Din respect pentru consumatorii suplimentelor nutritionale Walmark, ne-am adaptat produsele si recomandarile noastre celor mai stricte reguli existente in domeniu. Ca si recomandare de baza, atat in U.E. cat si in S.U.A. se stipuleaza faptul ca nu se administreaza suplimente nutritionale sau medicamente sub forma solida (tablete, capsule etc.) copiilor sub 3 ani (pentru riscul de a se “ineca” inghitind acele tablete sau capsule). Acesta este motivul pentru care micutilor sub 3 ani li se administreaza, de regula, siropuri, pe care vi le poate recomanda medicul pediatru al copilului.

In situatia in care fetita poate inghiti tabletele pisate (eventual amestecate in suc sau diverse piureuri de fructe/legume), nu exista nici o contraindicatie de administrare.

03.01.2006 la 00:00