Anonim:
buna ziua doresc sa-mi comunicati daca este posibil la urmatoarea pb parintii mei respectiv mama care are 73 de ani are pb cu inima adica acum 3 ani a facut 2-infarcturi unul dupa altul-in acest moment fiind sub tratament medicamentos tatal meu de 71 de ani are si el pb cu inima-adica fibrilatii si o cardiopatoe ischemica avansata-si el fiindsub tratament medicamentos, in plus are si o prostata dar nu prea avansata , este operat si nu are decat un rinichi, este operat de fiara si de apendice in conditiile de mai sus prezentate va rugam frumos sa ne spuneti daca spirulina le-ar face bine la amandoi,si daca trebuie luat si prostamol va multumesc
03.11.2004 la 00:00
Cu stima,
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna, Cu certitudine va pot spune ca administrarea de Spirulina nu le poate face decat bine, insa nu stiu cat de mult ar ajuta la ameliorarea problemelor cardiace. In orice caz, tratamentul prescris de cardiologi trebuie respectat intocmai, in continuare.
De asemenea, nu stiu daca pot afirma ca tatal dvs. "trebuie" sa ia Prostenal - depinde ce anume boala prostatica prezinta si cat de avansata este. Cu toate acestea, administrarea de Prostenal ii poate fi benefica si ii poate ameliora simptomatologia urinara.
04.11.2004 la 00:00