Mihaela, Bucuresti:
Buna ziua in urma cu o luna si 10 zile am efectuat o comanda, am primit-o si as vrea sa stiu : cum se procedeaza pentru CARD MEMBRU cu care pot acumula puncte ? Deasemenea, mai am produse Walmark achizitionate in ultima luna, produse pe care le pot introduce ca puncte bonus.
17.08.2006 la 10:02
Alina Giurea:

Stimata doamna,

Programul de fidelitate este destinat exclusiv membrilor Clubului Sanatatii Walmark. La acest program participa toate produsele cumparate din farmacii sau comandate direct la Walmark cu plata ramburs. Leii Walmark va ofera posibilitatea sa primiti gratuit produse Walmark la alegerea dumneavoastra, in functie de valoarea lor, astfel: cand adunati un numar de LEI WALMARK egal cu pretul pentru membrii Clubului Sanatatii Walmark al unui produs Walmark ales de dumneavoastra, trimiteti prin posta toate codurile de bare, mentionand ce produs doriti, iar noi il vom trimite gratuit pentru dumneavoastra. Adresa de comanda este: Walmark Romania, OP 4,CP 11, Bucuresti.

Cardul de membru il veti primi prin posta in aproximativ 2 saptamani - va ofera posibilitatea de a cumpara din farmaciile membre cu o reducere intre 5 -10%.

Cu respect,

17.08.2006 la 0:00