Anonim, galati:
care sunt cele mai bune medicamente care ajuta la slabit si da cu avevarat randament. imi puteti da un regim alimentar care sa ma ajute sa ma descotorosesc de kg. in plus.
11.02.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimate domn,
In scopul reducerii numarului de kilograme nedorite pot fi de folos mai multe produse Walmark, cum ar fi: Viaredin, Cromdiet, Spirulina etc. Pentru o scadere mai accelerata a numarului de kilograme va recomand sa incepeti o cura mixta cu Viaredin cocktail de 2 ori pe zi (de exemplu in locul gustarii de la ora 11:00 si al mesei de seara) combinat cu Viaredin tablete, 1 tableta dimineata si 1 tableta la pranz. Pe perioada urmarii acestei cure este indicat sa cresteti aportul de lichide neindulcite si neacidulate (peste 2 litri zilnic), sa cresteti consumul de alimente ce contin fibre (fructe, legume verzi etc.), sa scadeti aportul de dulciuri, fainoase, paine, alimente cu amidon si sa efectuati un program de exercitii fizice, in vederea inlocuirii tesutului adipos nedorit.
Cina ar trebui sa fie cat mai frugala, cu salate, iaurturi, in general cu cat mai putine calorii. De asemenea, efortul fizic este extrem de important, cu atat mai mult cu cat o persoana sedentara nu prea are cum sa "arda", sa elimine depozitele de grasimi. Din informatiile de pe cutia de Viaredin si din cele aflate in pliantul din interior, veti remarca faptul ca nu recomandam doar administrarea produsului, ci si efectuarea de exercitii fizice, respectarea unor masuri dietetice etc.
14.02.2005 la 00:00