Silviu, buzau:
ce este recomandat in tratarea adenomului de prostata la varsta de 53 de ani: prostenal; sau prostenal perfect! oferiti si ceaiuri pentru tratarea hepatitei de tip B! ce tratament naturistice recomandati pentru hepatita de tip B! va multumesc!
10.02.2006 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:

Stimate domn,

Produsele Walmark fiind suplimente nutritionale naturale, nu ar fi etic sa le atribuim proprietatea de "tratare" sau "vindecare" a adenomului de prostata, ci de sprijinire a sanatatii prostatei, cu ameliorarea simptomatologiei asociata adenomului. In acest sens, va recomand Prostenal Perfect, cate 1 capsula/zi, in cure periodice de cate 2-3 luni.

In gama noastra de produse nu exista ceaiuri. Ca sprijin al sanatatii ficatului, va recomand SILIMARIN (din gama Nature's Bounty), cate 1-2 capsule zilnic. Acesta sustine functionarea optima a ficatului si ajuta la regenerarea celulelor hepatice bolnave, in special la persoanele cu boli hepatice cronice.

Totodata va recomand sa cereti sfatul unui gastroenterolog in problema urmarii unui tratament antiviral - daca virusul este activ, acest tratament nu poate fi inlocuit cu remedii naturiste.

13.02.2006 la 00:00