Violeta, Tulcea:
D-le doctor, eu am 38 de ani si in urma unei histerectomii totale de la 17 ani nu am ciclu menstrual.De vreo 2 ani de cateva ori pe an am bufeuri foarte mari si dese, uneori si ameteli. As vrea sa stiu daca prin produsele dvs.sunt unele care m-ar putea ajuta, deoarece ma ingrijoreaza foarte tare problemele care pot aparea odata cu inaintarea in virsta. Acum, din proprie initiativa am inceput sa iau cate o tableta/zi de GinkoPrim, deoarece nu stau prea bine nici cu circulatia periferica, avand tot timpul senzatia de rece la picioare.Cand am cumparat tabletele de GinkoPrim am primit gratuit si un flacon de Spirulina.Pot sa le iau pe amandoua in aceeasi perioada? Cu respect, Vanghele
10.11.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Pentru combaterea manifestarilor neplacute aparute ca urmare a histerectomiei totale, puteti folosi Femine Periodin, cate 1 tableta zilnic in cure de 2-3 luni.

In alta ordine de idei, puteti folosi in paralel suplimentele nutritionale amintite deoarece acestea nu prezinta efecte nedorite la administrarea simultana.

11.11.2005 la 00:00