Ciprian, Brasov:
Daca iei ARTRO STOP PLUS tablete si ai si lichid ARTRO STOP se pot lua combinat tableta-sirop-tableta sau invers si daca trebuie tinut un regim alimentar.As vrea sa stiu daca cafeaua este interzisa pe timpul tratamentului.Pe ce perioada se poate face o cura cu MEMO PLUS si daca se poate face o data cu ARTRO STOP PLUS si cum.Se poate consuma alcool ocazional la o zi onomastica sau de nastere. Va multumesc pentru raspuns la intrebari
24.06.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Produsele ArtroStop conditionate sub forma de tablete ( ArtroStop PLUS si ArtroStop RAPID) au o formula complexa ce vizeaza atat refacerea cartilajelor articulare, cat si ameliorarea simptomelor bolii artrozice. ArtroStop Liquid este destinat folosirii in paralel cu celelalte produse anterior amintite (ca si suplimentare a substantelor active cu rol de refacere a cartilajelor articulare) sau ca substituent al produselor sub forma de tablete la persoanele care prefera formele lichide ale produselor farmaceutice. Va recomand sa folositi ArtroStop Liquid (4 lingurite/zi, dizolvate in apa sau ceai) in perioadele de pauza dintre 2 cure cu ArtroStop PLUS.

Pe durata urmarii curei cu ArtroStop nu sunt contraindicate consumul de cafea sau alcool si nici nu se impune urmarea vreunui regim alimentar.

MemoPlus poate fi folosit in intreaga perioada in care aveti nevoie de efectele sale benefice. Nu produce efecte nedorite si nici dependenta. De asemenea, poate fi folosit in paralel cu produsele ArtroStop.

27.06.2005 la 00:00