maria, bucuresti:
De doua luni nu am mai avut menstruatie. Nu poate fi vorba de o sarcina pentru ca nu am avut relatii intime. Acum un an am luat anticonceptionale la recomandarea doctorului pentru reglarea ciclului.Am intrerupt tratamentul dupa 3 luni de zile iar ciclul a ramas nereglat(30 uneori 35 de zile dar nicioadata aceasi perioada).Nu stiu insa daca cauza amenoreei este una de natura hormonala deorece in acelasi timp datorita activitatilor curente( facultate. practica,.... dar si a stresului presupun) am slabit cam 4-5 kg.Am incercat sa remediez aceasta situatie si am mai luat putin in greutate.Acum 2 zile am luat si tinctura de marar pentru ca am citit ca ar avea un efect benefic in situatia mea.Am cumparat si un complex de vitamine (creazand ca poate fi vorba de anemie) dar nu stiu daca sa le iau pentru ca in cazul unor analize nu ar mai iesi situatia reala. va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac si eventual sa imi recomandati un cabinet de endocrinologie pentru determinarile hormonale. multumesc
11.05.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Posibilitatea de a trimite intrebari cu continut medical de pe site-ul Clubului Sanatatii Walmark a fost oferita membrilor clubului pentru a obtine informatii suplimentare despre administrarea, recomandarea si efectele produselor Walmark.

In consecinta, va recomand sa cereti aceste informatii unui medic endocrinolog sau ginecolog. Din pacate, nu pot nici sa va recomand un cabinet de endocrinologie pentru determinari hormonale.

21.07.2009 la 12:03