IOAN VASILE, Sighetu Marmatiei:
Domnule doctor, Am luat de la o farmacie "Catalogul produselor 2005" (Servicul Clienti nu a binevoit sa-mi trimita pana acum nimic in acest sens desi am sapte comenzi la aciv), mi s-a parut mai documentat decat paginile de net. De exemplu rubrica "Stiti ... Cand sa utilizati preparatele vitaminizate" lipseste pe net. Intrebarea mea: La o problema de sanatate sunt recomandate mai multe produse, ce sa faca in acest sens utilizatorul profan? Sa le ia pe toate? Sa le incerce in ordine pe fiecare?
13.11.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:

Stimate domn,

Gama produselor Walmark este intr-o permanenta expansionare, motiv pentru care nu putem avea un singur produs pentru o afectiune. In consecinta, noi oferim informatiile din catalogul de produse si de pe site tocmai pentru a ajuta consumatorul sa faca o alegere.

De asemenea, multe afectiuni beneficiaza de mai multe posibilitati de abordare terapeutica. De exemplu, pentru mentinerea sanatatii prostatei sunt benefice atat extractul de Saw palmetto, cat si tomatele, vitamina E, seleniul, extractul de seminte de dovleac sau zincul. Fiind imposibil sa creezi un produs care sa contina absolut toate cele de mai sus, sunt oferite mai multe produse ce ofera aceste substante active.

15.11.2005 la 00:00