mirela, Cluj-Napoca:
Domnule doctor,
Sufar de cocxartroza bilaterala, am 44 ani si doresc sa stiu daca mi-ar fi folositoare tabletele Artrostop. Am dureri mari in special noaptea.
Va multumesc.
23.08.2004 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Dintre produsele Walmark, ca supliment nutritional va recomand ArtroStop PLUS. Acesta este un produs util pentru combaterea modificarilor degenerative artrozice si a inflamatiilor articulare. El reprezinta o combinatie a glucozaminului hidroclorit cu acizi boswellici (extrasi din coaja arborelui indian Boswellia serrata), MSM (metilsulfonilmetan) si mangan. Are o eficienta deosebita in prevenirea si ameliorarea imbolnavirilor aparatului locomotor, mai ales in cazul osteoartrozei si a artritei reumatismale – inlatura eficient inflamatiile si durerea, imbunatatind mobilitatea articulatiilor.
Ca si exprimare a eficacitatii produsului, actiunea acizilor boswellici este comparabila cu efectul antiinflamator al Ibuprofenului si Ketoprofenului (antiinflamatorii nesteroidiene de sinteza), fara a prezenta efectele nedorite ale acestora la nivel gastro-intestinal. ArtroStop PLUS este recomandat atat persoanelor in varsta, cat si tinerilor ce prezinta semne de uzura prematura a articulatiilor (rigidizarea articulatiilor, dureri articulare etc.), bolnavilor cu osteoartroza in stadii precoce, persoanelor la care articulatiile portante sunt suprasolicitate – prin sport de performanta, supraponderalitate, munca fizica grea, precum si celor ce prezinta traumatisme osteo-articulare sau malformatii congenitale ale articulatiilor.
Ca supliment nutritional, se recomanda a se administra cate 3 tablete pe zi (cate una la fiecare masa), luate cu apa, in cure de minim 2 luni, cu inca 1-2 luni pauza. Produsele Walmark, fiind in exclusivitate naturale, nu au efecte secundare nedorite si nu interactioneaza negativ cu alte tratamente facute in paralel (medicamente sau alte suplimente nutritive).
24.08.2004 la 00:00