mirela, Cluj-Napoca:
Domnule doctor,
Sufar de cocxartroza bilaterala, am 44 ani si doresc sa stiu daca mi-ar fi folositoare tabletele Artrostop. Am dureri mari in special noaptea.
Va multumesc.
23.08.2004 la 0:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Dintre produsele Walmark, ca supliment nutritional va recomand ArtroStop PLUS. Acesta este un produs util pentru combaterea modificarilor degenerative artrozice si a inflamatiilor articulare. El reprezinta o combinatie a glucozaminului hidroclorit cu acizi boswellici (extrasi din coaja arborelui indian Boswellia serrata), MSM (metilsulfonilmetan) si mangan. Are o eficienta deosebita in prevenirea si ameliorarea imbolnavirilor aparatului locomotor, mai ales in cazul osteoartrozei si a artritei reumatismale – inlatura eficient inflamatiile si durerea, imbunatatind mobilitatea articulatiilor.
Ca si exprimare a eficacitatii produsului, actiunea acizilor boswellici este comparabila cu efectul antiinflamator al Ibuprofenului si Ketoprofenului (antiinflamatorii nesteroidiene de sinteza), fara a prezenta efectele nedorite ale acestora la nivel gastro-intestinal. ArtroStop PLUS este recomandat atat persoanelor in varsta, cat si tinerilor ce prezinta semne de uzura prematura a articulatiilor (rigidizarea articulatiilor, dureri articulare etc.), bolnavilor cu osteoartroza in stadii precoce, persoanelor la care articulatiile portante sunt suprasolicitate – prin sport de performanta, supraponderalitate, munca fizica grea, precum si celor ce prezinta traumatisme osteo-articulare sau malformatii congenitale ale articulatiilor.
Ca supliment nutritional, se recomanda a se administra cate 3 tablete pe zi (cate una la fiecare masa), luate cu apa, in cure de minim 2 luni, cu inca 1-2 luni pauza. Produsele Walmark, fiind in exclusivitate naturale, nu au efecte secundare nedorite si nu interactioneaza negativ cu alte tratamente facute in paralel (medicamente sau alte suplimente nutritive).
24.08.2004 la 0:00