oana, Bucuresti:
Domnule Doctor, va deranjez cu o rugaminte. Ce tipuri de regim pentru slabit si ce scheme utilizand diverse produse Walmark ar trebui urmate pentru a obtine rezultatele dorite. Eu am 34 de ani 1.65 cm si 70 kg stiu ca nu e bine si incerc cu diverse variante dar nu reusesc sa dau jos cele 10 kg dorite in conditiile in care am suferit si o interventie chirurgicala pentru gonartroza si iau artrostop plus . Ce recomandati? Va multumesc anticipat pentru colaborare! Cu stima, Oana
03.02.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Pentru a obtine efecte mai evidente, va recomand folosirea combinata a produselor Viaredin: o cura mixta cu Viaredin cocktail de 2 ori pe zi (de exemplu, in locul gustarii de la ora 11:00 si al mesei de seara) combinat cu Viaredin tablete, 1 dimineata si 1 la pranz, cu jumatate de ora inainte de mese. Pe perioada urmarii acestei cure este indicat sa cresteti aportul de lichide neindulcite si neacidulate (peste 2 litri zilnic), sa cresteti consumul de alimente ce contin fibre vegetale (fructe, legume verzi etc.) si sa efectuati un program regulat de exercitii fizice, in vederea inlocuirii tesutului adipos nedorit.
Produsele Walmark pentru slabire, fiind in exclusivitate naturale, nu au efecte secundare nedorite, nu interactioneaza negativ cu alte tratamente facute in paralel si nu dau fenomenul de "rebound" la intreruperea administrarii (crestere rapida a numarului de kg dupa oprirea administrarii).
Este foarte important ca slabirea SA NU SE FACA INTR-UN MOD DRASTIC (nu sunt recomandate asa-numitele "cure disociate"), deoarece astfel se elimina (pe langa depozitele de grasimi) si mineralele si vitaminele necesare bunei functionari a organismului. In acest fel de cure de slabire, dupa intreruperea curei organismul are tendinta de a-si completa resursele energetice, acumuland (pe langa vitamine si minerale) si grasimi, ce refac depozitele adipoase. Acesta este motivul pentru care folosirea de Viaredin se deosebeste esential de utilizarea altor produse pentru slabit si prin faptul ca ofera, pe langa substantele utile strict in cura de slabire, si un aport suficient de vitamine si minerale, pentru a preveni aparitia unor probleme de sanatate (anemii, hipocalcemii, dereglari hormonale s.a.).
08.02.2005 la 00:00