Angelica Ionela, Iasi:
Doresc sa imi spuneti daca doua cutii de Clarinol sunt eficiente pentru a slabi 3-4 kg?Cate tablete sunt recomandate zilnic si daca acest produs este cel mai eficint produs pentru slabit.Multumesc.
03.04.2006 la 15:22
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Nu se poate preciza numarul de cutii de Clarinol necesar deoarece metabolismul si reactivitatea fiecarui organism la curele de slabire difera de la o persoana la alta. Produsul poate fi folosit pana in momentul in care considerati ca ati ajuns la greutatea dorita (adica il puteti administra si pe o perioada mai lunga) - nu are efecte secundare nedorite, nu interactioneaza negativ cu alte tratamente facute in paralel si nu da fenomenul de "rebound" la intreruperea administrarii (crestere rapida a numarului de kg dupa oprirea administrarii - efect "yo-yo").

In conformitate cu studiile realizate la nivel european, doza optima de acid linoleic conjugat (CLA) utila in scaderea numarului de kilograme este de 3000 mg (echivalentul a 3 capsule de Clarinol). Asadar, in functie de ritmul de slabire dorit de fiecare individ, doza zilnica poate varia intre 1 si 3 capsule.

04.04.2006 la 0:00