Paula, Bucuresti:
Dupa nasterea copilului meu am ajuns la greutatea de 97 kg. Am reusit, in cei sapte ani de atunci, sa ajung la greutatea de 83 de kg, inaltimea este 1,72 cm. Arat un pic mai bine, dar as vrea sa ajung la 70 kg. Credeti ca spirulina ma poate ajuta, macar intr-un interval de timp mai mare, 6 luni, sa mai dau jos celelate kg? Problema este ca mananc dulciuri intotdeauna cand am cate un necaz. Va multumesc
14.10.2004 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Produsul Spirulina este util in cadrul dietelor de slabire, fiind un foarte eficient detoxifiant si contribuind la "curatarea" depozitelor de grasimi din organism. Totodata, administrat cu 1/2 de ora inainte de mese (3 tablete/zi), scade apetitul alimentar exagerat. Va recomand ca, asociat administrarii de Spirulina, sa efectuati constant exercitii fizice si sa respectati si un regim alimentar echilibrat: consum crescut de lichide (minim 2 litri lichide zilnic), alimente cu continut crescut de fibre vegetale (legume, fructe, zarzavaturi proaspete), scaderea aportului de fainoase, dulciuri, prajeli, afumaturi, conserve etc. (o dieta normala, nu una hipercalorica).
Ca alternativa, ati putea folosi produsele Viaredin, special concepute pentru curele de slabire. Va recomand sa incepeti o cura mixta cu Viaredin cocktail de 2 ori pe zi (de exemplu, in locul gustarii de la ora 11:00 si al mesei de seara) combinat cu Viaredin tablete, 2 dimineata si 2 la pranz, cu jumatate de ora inainte de mese. Dupa 2 saptamani puteti reduce administrarea de Viaredin tablete la 1 dimineata si 1 la pranz. Si in perioada urmarii acestei cure este indicat sa cresteti aportul de lichide neindulcite si neacidulate (peste 2 litri zilnic), sa cresteti consumul de alimente ce contin fibre vegetale (fructe, legume verzi etc.) si sa efectuati un program regulat de exercitii fizice, in vederea inlocuirii tesutului adipos nedorit. Aceste produse pot fi folosite pana in momentul in care considerati ca ati ajuns la greutatea dorita (adica le puteti administra si pe o perioada mai lunga).
Produsele Walmark pentru slabire, fiind in exclusivitate naturale, nu au efecte secundare nedorite, nu interactioneaza negativ cu alte tratamente facute in paralel si nu dau fenomenul de "rebound" la intreruperea administrarii (crestere rapida a numarului de kg dupa oprirea administrarii). In plus, folosirea de Viaredin sau Spirulina se deosebeste esential de utilizarea altor produse pentru slabit si prin faptul ca ofera, pe langa substantele utile strict in cura de slabire, si un aport suficient de vitamine si minerale, pentru a preveni aparitia unor probleme de sanatate (anemii, hipocalcemii, dereglari hormonale s.a.).
15.10.2004 la 00:00